Blog Title>Promocija>Promocija pećnica CulinArt Gourmet

Promocija pećnica CulinArt Gourmet

Promocija pećnica CulinArt Gourmet

Najbolje u kulinarskom savršenstvu.

Ukoliko odlučite kupiti Miele CulinArt Gourmet ugradbenu pećnicu, dajemo vam vaučer za besplatnu Miele Gourmet posudu za pečenje.

Pećnica H 6267 B

Pećnica H 6267 BP

Svakoj pećnici CulinArt modela je priložen vaučer s kodom koji se može iskoristiti na Miele internet trgovini za dobivanje besplatnog Gourmet pekača. Aktivnost traje od 01.04.2018. do 01.04.2019. godine. Vaučer se može iskoristiti do 31.12.2020.

Vaučer s kodom za Miele Gourmet posude za pečenje je uključen unutar pakiranja Vaše Miele CulinArt Gourmet pećnice.

Pojedinosti

  • Ponuda je valjana samo nakon kupnje Miele CulinArt Gourmet pećnice.
  • Nije moguća zamjena za gotovinu.
  • Moguće je dobiti samo jedan vaučer po uređaju pećnice.
  • Nije moguće spojiti s nekom drugom promocijom.
  • Prodaja vaučera nije dozvoljena.
  • Kod s vaučera se može iskoristiti samo u Miele online trgovini
  • Promocija traje od 1. travnja, 2018 do 31., ožujka, 2019.
  • Kod s vaučer se može iskoristiti na Miele online trgovini do 31. prosinca, 2019.
  • Možete izabrati između dvije vrste posuda za pečenje:

Indukcijski Gourmet pekač HUB 5001 M

Gourmet pekač HUB 5000 M

Klimatsko pečenje – savršen program za svaku vrstu jela

U prošlosti, pekari su držali monopol na pečenju savršenog kruha i peciva. Sada možete i vi: s Miele pećnicom s klimatskim pečenjem. Povećanje vlažnosti u pećnici optimizira kuhanje raznih namirnica: mekan, ukusni mirisni kruh sjajne, zamamne kore; krušno pecivo i kroasani kao da su iz pekare; sočno, nježno meso s lijepo pečenom koricom; savršena pećnica peče ukusni soufflés i još mnogo toga.

Više od 20 automatskih programa - kuhanje i pečenje bez stresa zajamčeno uspjehom

S elektronički reguliranim programima za više od 20 različitih vrsta hrane, svaki put možete pripremati meso i peći kolače i kruh do savršenstva. Nema potrebe za programiranjem načina rada, odabira temperature ili trajanja. Čak se može definirati i stupanj kuhanja i pečenja mesa koji odgovara vašem ukusu.

PerfectClean*

Jednostavno čišćenje: mnoge komponente u Miele pećnici, kao što su unutrašnjost pećnice, posude za pečenje i stalci za pečenje, imaju patentiranu površinsku obradu s jedinstvenim neprijanjajućim svojstvima. Trajno zaprljanje lako se uklanja vodom s malo tekućine za pranje i spužvom.

Pirolitičko čišćenje*

Pirolitičko čišćenje je automatski proces u kojem se ostaci u pećnici na vrlo visokoj temperaturi pretvaraju u pepeo. To čini naporno čišćenje i abrazivna sredstva za čišćenje stvar prošlosti. Pirolitički proces samočišćenja pretvara sve ostatke hrane u pepeo koji se lako uklanjaju s površine pećnice bez traga. U smislu potrošnje energije ovaj proces koristi koliko god je potrebno i što je manje moguće.

PyroFit*

Zahvaljujući PyroFit opremi, ne samo za prostor za pripremu jela, već i bočnih vodilica, posude za pečenje i FlexiClip bočne vodilice su sjajno očistiti tijekom svakog pirolitičkog čišćenja. Tijekom pirolitičkog čišćenja, taj pribor može ostati unutar pećnice i čisti se istodobno s pećnicom.

*) Karakteristike i funkcije ovisne o modelu